30.8 C
București
joi, 16 mai 2024
More
  Ultimele Articole

  Easy SSM – o aplicatie  din domeniul sanatatii si preventiei la locul de munca adaptata la activitatea departamentelor!

  Rolul serviciilor de sanatate la locul de munca este esential pentru imbunatatirea bunastarii si a sanatatii angajatilor. Pentru a le sprijini in misiunea lor, s-a dezvoltat o aplicatie ssm, solutia de referinta pentru gestionarea Sanatatii si prevenirea riscurilor profesionale.

  Ce este un sistem de management al sigurantei?

  Un sistem de management al sigurantei (SSM) este un set de procese structurate, la nivelul intregii intreprinderi, care permitee luarea de decizii eficiente, bazate pe riscuri, pentru functiile de afaceri zilnice. Sistemele de management al sigurantei ajuta organizatiile sa livreze produse sau servicii la cel mai inalt nivel de siguranta si sa mentina operatiuni sigure.

  Obiectivul principal al unui sistem de management al sigurantei este de a oferi o abordare sistematica a gestionarii riscurilor de siguranta in cadrul operatiunilor. De asemenea, SSM urmareste sa imbunatateasca siguranta prin dezvoltarea proceselor existente, demonstrand diligenta cuvenita activitatii si consolidand cultura generala de siguranta.

  O solutie completa si ergonomica

  Easy SSM, o platforma pentru a asigura sanatatea si siguranta angajatilor

  Ca un adevarat partener al profesionistilor din domeniul sanatatii la locul de munca, obiectivul unei platforme sau al unei aplicatii este de a fi in centrul strategiei de prevenire a serviciilor pentru a le aduce tot ce este mai bun in materie de digitalizare. Aceasta aplicație se adreseaza serviciilor de sanatate ocupationala, centrelor de management, serviciilor publice autonome si marilor companii.

  Easy SSM este astfel o solutie ergonomica, intuitiva si foarte usor de accesat de catre utilizatori. Solutia se bazeaza pe diferite module esentiale pentru buna desfasurare a activitatilor de sanatate si prevenire la locul de munca. Functionalitatile adaptate la specificul sectorului dorit sunt dezvoltate pentru a optimiza performanta.

  Un alt punct forte al unei platforme sau aplicatii pentru sanatatea sau preventia la locul de munca este securitatea: cu Easy SSM datele utilizatorilor sunt perfect protejate! Solutia este foarte sigura datorita gestionarii drepturilor cu grad fin de detaliere si a trasabilitatii accesului.. Astfel, se poate beneficia de o oferta globala care combina gestionarea SSM si controlul gazduirii  de sanatate. 

  Latest Posts

  Articole Populare