30.8 C
București
luni, 20 mai 2024
More
  Ultimele Articole

  De ce a murit george michael

  Biografia lui george michael

  George Michael a fost unul dintre cei mai influenti muzicieni din istoria muzicii pop. Nascut in Londra sub numele de Georgios Kyriacos Panayiotou pe 25 iunie 1963, George Michael a crescut in zona suburbana din North London si a inceput cariera muzicala alaturi de prietenul sau din copilarie, Andrew Ridgeley, in 1981, cand a format trupa Wham!

  Trupa s-a bucurat de foarte mult succes si a lansat cateva dintre cele mai bine cunoscute piese din toate timpurile, cum ar fi Wake Me Up Before You Go-Go si Last Christmas. Dupa despartirea trupelor, George Michael a lansat o serie de albume solo, inclusiv Faith si Listen Without Prejudice, care au fost ambele numarul 1 in topuri.

  Ce a provocat moartea lui george michael

  Potrivit autoritatilor, George Michael a murit in urma unui stop cardiac provocat de insuficienta cardiaca congestiva. Acest lucru a fost confirmat in urma unei anchete efectuate de Thames Valley Police.

  Potrivit NHS, insuficienta cardiaca congestiva apare cand inima nu poate pompa sangele in mod eficient si sangele incepe sa se acumuleze in plamani. Aceasta boala poate fi provocata de o serie de factori, cum ar fi bolile cardiace cauzate de boala coronariana, boli ale inimii congenitale si hipertensiune arteriala.

  Istoria sanatatii lui george michael

  George Michael a avut istoric medical complicat in ultimii ani. In urma cu cateva luni, el a fost internat de urgenta in spital dupa ce s-a confruntat cu pneumonie, care a dus la o perioada de recuperare prelungita. El a suferit si un atac de cord in 2012, dar a fost apoi externat din spital dupa cateva zile.

  In anul 2011, Michael a lansat o afirmatie prin care facea publica lupta sa subtila cu alcoolul si dependenta de droguri, precizand ca a fost unul dintre cei care au suferit din cauza acestor probleme. Dupa aceea, a tinut cont de dieta, exercitiile fizice si a incercat sa se adapteze unui stil de viata mai sanatos.

  Aprecieri la adresa lui george michael

  Totodata, multe persoane din industria muzicala au apreciat contributia lui George Michael la muzica. El a castigat mai multe premii Grammy si Brit Awards, iar Michael Jackson a descris piesele lui Michael ca fiind „magice”. El a fost unul dintre cei mai mari muzicieni ai anilor ’80 si ’90 si unul dintre cei mai venerati artisti britanici ai tuturor timpurilor.

  Legatura lui george michael cu caritatea

  In ultimii ani, George Michael a donat sume mari catre caritate si a facut multe acte de bunavointa. El a fondat Trustul George Michael, care a donat peste 10 milioane de lire sterline catre caritati, inclusiv catre Terrence Higgins Trust si Childline. El a donat si sume consistente pentru a ajuta victimele dezastrului din Oceanul Indian si a facut donatii anonime pentru a ajuta persoanele aflate in nevoi.

  Moartea lui george michael

  George Michael a murit pe 25 decembrie 2016, in varsta de 53 de ani. Vestea trista a provocat o ondulatie imensa de tristete si condoleante din intreaga lume, iar multi dintre fanii sai si prietenii sai au postat mesaje de condoleante si au vorbit despre influenta sa asupra muzicii si comunitatii.

  In memoriam

  George Michael a fost unul dintre cei mai mari si mai adorati artisti ai tuturor timpurilor si va fi mereu iubit si adorat. Muzica lui Georege Michael va continua sa inspire si sa aduca bucurie oamenilor din intreaga lume si va ramane in sufletele fanilor sai pentru totdeauna.

  Latest Posts

  Articole Populare