30.8 C
București
duminică, 26 noiembrie 2023
More

  Ultimele Articole

  Cum te poti asigura ca vei surprinde toate momentele cheie dintr-un eveniment? Iata care sunt instrumentele de care ai nevoie! 

  Camerele video sunt tot mai prezente in viata oamenilor, chiar si a celor obisnuiti, pentru care prezenta in fata camerelor de filmat sau fotografiat are loc numai in cazul unor evenimente speciale din viata lor. Pentru aceste servicii apeleaza la personal profesionist, care detine aparatura si experienta necesare astfel incat sa poata surprinde toate momentele importante din cadrul acestor evenimente. 

  In momentul in care un cameraman profesionist se pregateste pentru o filmare, acesta trebuie sa aiba grija sa isi pregateasca toate instrumentele de care are sau poate avea nevoie, in functie de specificul si locul in care se desfasoara evenimentul. Cu toate acestea, exista un element care nu poate lipsi din geanta niciunui cameraman profesionist. Este vorba despre acumulatori camere video

  De ce este important sa existe acumulatori de rezerva pentru camerele video? 

  Chiar si in cazul in care acumulatorul folosit pentru camera video este incarcat complet, cameramanul trebuie sa fie pregatit pentru orice situatie, iar acest lucru presupune si existenta unor acumulatori de rezerva. Astfel se va asigura ca si in cazul unor situatii neprevazute, va avea posibilitatea de a filma intregul eveniment, fara sa rateze puncte cheie din cadrul acestuia. 

  Fie ca evenimentul respectiv se prelungeste mai mult decat era prevazut initial, caz in care acumulatorul nu va dura suficient, fie din cauza unor factori externi, acumulatorul se descara mai repede decat de obicei – frigul, de exemplu, poate afecta durata de viata a unui acumulator – profesionistul va avea mereu o solutie de rezerva. 

  Ce fel de acumulatori se poate alege pentru camera video? 

  In general, echipamentele de filmat vin deja dotate cu un acumulator, care este reincarcabil. Cu toate acestea, unul singur nu va fi niciodata de ajuns pentru un cameraman profesionist, acesta fiind nevoit sa cumpere cel putin inca unul. Drept urmare, in functie de buget, preferinte si chiar caracteristicile camerei, se poate alege atat acumulatori reincarcabili Litiu-ion sau baterii reincarcabile nichel-hidrura metalica (NiMH), cat si baterii clasice, alcaline. 

  Prin urmare, exista o gama vasta de solutii din care profesionistii pot alege, astfel incat sa fie pregatiti pentru orice situatie. 

  Latest Posts

  Articole Populare