30.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
More
  Ultimele Articole

  5 motive pentru a alege performantele anvelopelor de iarna Goodyear

  Siguranta la volan este intotdeauna o prioritate pentru soferi, iar pregatirea masinii pentru iarna nu trebuie sa faca exceptie de la acest criteriu. Anvelope de iarna Goodyear indeplinesc standarde de calitate si satisfac exigentele clientilor in materie de aderenta, consum de carburant si nivel de zgomot. Tehnologia actualizata permanent, prestigiul producatorului si accentul pe stabilitate si siguranta aduc numeroase avantaje la achizitia acestor cauciucuri pentru sezonul rece.

  5 avantaje ale anvelopelor de iarna Goodyear   

  1. Sunt recomandate de prestigiul brandului Goodyear

  Orice sofer, chiar fara experienta si multe cunostinte in domeniu, a auzit de anvelopele produse de compania Goodyear Tire & Rubber. Fabricantul american de anvelope activeaza pe piata internationala inca din anul 1898, cand Frank Seiberling a pus bazele afacerii sale cu sediul in Akron, Ohio. Intre timp, permanenta racordare la evolutia tehnologiei si la exigentele utilizatorilor a dus la imbunatatirea corespunzatoare a produselor.

  2. Oferta diversificata de modele

  Identificarea si achizitionarea anvelopelor potrivite se face usor, dintr-o gama variata de modele de anvelope de iarna pentru autoturisme, camioane comerciale, camioane usoare, motociclete, SUV-uri, masini de curse, avioane, utilaje agricole si masini grele de tractare a pamantului. 

  3. Consum mai redus de combustibil

  Tehnologia si materialele folosite in fabricarea anvelopelor de iarna Goodyear reduc consumul de combustibil, un aspect deloc de neglijat in conditiile scumpirii carburantilor.

  4. Aderenta buna

  Cauciucurile sunt construite asimetric, pentru o prindere buna pe orice suprafata. In conditii de polei, amprenta mare a anvelopelor asigura o aderenta sporita datorita compusului de silica si o tractiune buna si la temperaturi scazute. Prin santurile hidrodinamice se elimina eficient apa, iar soferul are un bun control al masinii pe suprafete alunecoase.

  5. Stabilitate si siguranta

  Nervura centrala a anvelopelor, cu model continuu, mareste stabilitatea anvelopelor de iarna Goodyear in linie dreapta. Datorita umerilor rigizi ai acestor cauciucuri se obtine si o stabilitate sporita in viraje. Prevazute cu nervuri 3D, de tip waffle, foarte dense, anvelopele sunt superioare altor produse concurente prin aceea ca asigura o tractiune mai buna pe gheata si pe zapada. 

  Circulatia in conditii de iarna poate fi o adevarata provocare, la care soferii trebuie sa vina cu solutii eficiente si sigure. Alegerea unor cauciucuri pentru sezonul rece de foarte buna calitate, cu accent pe aderenta si stabilitate, de la un producator renumit, este un factor care imbunatateste considerabil sofatul in conditii de siguranta si confort.

  Latest Posts

  Articole Populare