30.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
More

  Ultimele Articole

  De ce a murit rich piana

  introducere

  In 2017, lumea culturismului a fost socata de moartea lui Rich Piana, un culturist cunoscut si iubit pentru munca sa si contributiile sale la industrie. Din nefericire, multi oameni s-au intrebat de ce a murit Rich Piana, si totusi nu s-a aflat nicio cauza clara si definitiva pentru decesul sau.

  viata lui rich piana

  Rich Piana a fost un culturist american profesionist si antrenor care a evoluat pe scena culturismului incepand cu anii 1990. Nascut in 1970, Piana a devenit cunoscut pentru angajamentul sau pentru o dieta sanatoasa si de antrenament. El a fost unul dintre cei mai instariti culturisti, fiind cunoscut si admirat in toata lumea, motiv pentru care a tot fost invitat in emisiuni si concursuri la nivel international.

  starea sa de sanatate

  In iulie 2017, exista informatii despre starea de sanatate a lui Piana care erau ingrijoratoare. El a avut o criza de tensiune arteriala mare pe care a incercat sa o gestioneze singur, dar a esuat. Mai tarziu, in aceeasi luna, Piana a avut un stop cardiac in timp ce incerca sa se antreneze in sala de sport. Acesta a fost transportat la spital unde a fost introdus in coma indusa pentru a fi tratat.

  investigatia mortii

  Dupa moartea sa, au fost efectuate mai multe investigatii pentru a se determina cauza exacta. In raportul oficial al lui Piana, decesul sau a fost atribuit unui edem al creierului datorat unei supradoze mari de steroizi. Autopsia a constatat ca Piana a suferit si de un stop cardiac, iar acest lucru a contribuit la moartea sa.

  concluzie

  Rich Piana a fost unul dintre cei mai iubiti si admirati culturisti din lume. Moartea sa a socat lumea culturismului, iar ancheta a indicat ca supradoza de steroizi a contribuit la deces, alaturi de alte afectiuni medicale. Desi obisnuit sa faca aproape orice pentru a se mentine in forma, iata ca si Rich Piana a fost invins de boala.

  Latest Posts

  Articole Populare