30.8 C
București
marți, 23 iulie 2024
Ultimele Articole

Iustin Paraschiv – „Extinderea Cultivării Terenului BIO: Obiectivul nostru pentru 2024”

În ultimele declarații, Iustin Paraschiv, liderul Carmistin, a evidențiat că afacerea sa acoperă peste 2000 de hectare de teren în regim BIO și vizează o creștere semnificativă în acest sector în 2024 – „Extindem terenul cultivat la 8000 ha, din care peste 30% sunt dedicate agriculturii BIO„.

Paraschiv a subliniat angajamentul ferm al companiei față de agricultura sustenabilă și prietenoasă cu mediul. Trecerea la producția BIO urmărește să ofere consumatorilor produse superioare, cultivate fără substanțe chimice nocive.

Cu o vastă experiență în domeniul agricol și o rețea solidă de parteneri, Iustin Paraschiv își propune să extindă și să consolideze operațiunile în agricultura BIO în 2024. Planurile de expansiune includ creșterea suprafețelor cultivate în regim BIO și diversificarea culturilor pentru a satisface cerințele pieței în schimbare.

Carmistin, devotament pentru sănătatea consumatorilor

Într-o eră în care calitatea alimentelor și sănătatea sunt prioritare, Carmistin se angajează să ofere produse de cea mai bună calitate pentru susținerea sănătății și a bunăstării clienților săi. Compania își fundamentează întreaga activitate pe respectul față de sănătatea și necesitățile clienților.

De la selecția riguroasă a materiilor prime până la procesele de producție și distribuție, fiecare etapă este supravegheată și controlată pentru a asigura calitatea excepțională a produselor.

Transparența și responsabilitatea sunt principii de bază pentru Carmistin. Compania se angajează să ofere informații clare și complete despre produsele sale, inclusiv despre procesele de producție și ingredientele folosite. În plus, își asumă responsabilitatea pentru impactul asupra mediului și comunităților locale, adoptând practici durabile și sprijinind inițiative care contribuie la îmbunătățirea calității vieții.

Cu un devotament puternic față de calitate, transparență și inovație, Carmistin este o alegere de încredere pentru cei care doresc să-și protejeze sănătatea și să se bucure de alimente de cea mai înaltă calitate. Prin preocuparea pentru sănătatea clienților săi, compania demonstrează că sănătatea este întotdeauna prioritară.

Circuitul complet al alimentelor

Carmistin își asumă un angajament ferm față de agricultură și furaje, conștientă de rolul esențial în asigurarea unor produse alimentare de calitate și sustenabile. Cu o abordare care acordă importanță circuitului complet al alimentelor, așa cum afirmă președintele Iustin Paraschiv, organizația se implică activ în agricultură, având în vedere specificul local și responsabilitatea față de mediu.

Plecând de la principiul că „Totul începe de la agricultură„, Carmistin a investit în dezvoltarea unui circuit al alimentelor, implicându-se direct în activități agricole pe terenurile deținute. Această abordare conduce la o producție agricolă de calitate, reflectată în terenuri întotdeauna fertile.

Terenurile agricole ale Organizației Carmistin însumează 8.000 de hectare, preponderent situate în Diculești, județul Vâlcea și Baba Ana, județul Prahova. Poziționarea strategică în sudul României, împreună cu solurile de cea mai bună calitate, permit cultivarea unei game variate de culturi, inclusiv grâu, porumb, rapiță și lucernă.

Carmistin cultiva atât cereale de consum, folosite în hrana animalelor în amestecurile de furaje, cât și culturi pentru semințe. Culturile de consum sunt utilizate intern, acoperind necesarul pentru producția internă. În același timp, culturile destinate semințelor sunt vândute altor companii agricole după satisfacerea cererii interne.

Misiunea Carmistin, Produse de Calitate

Carmistin este dedicat sănătății și satisfacției clienților prin produse alimentare de cea mai bună calitate, așa cum subliniază fondatorul Iustin Paraschiv. Prin atenția acordată produselor și clienților, Carmistin și partenerii săi se străduiesc să ofere produse impecabile, satisfăcând nevoile zilnice ale consumatorilor.

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria agroalimentară românească, a devenit un nume de referință, evidențiind o atenție deosebită față de calitatea produselor și relația cu clienții, și își asumă responsabilitatea de a asigura proveniența produselor dintr-un mediu responsabil, iar companiile din cadrul organizației lucrează independent, dar cu un obiectiv comun: „totul pentru hrana„.

Prin integrarea a 90% din lanțul de producție agrozootehnic, Carmistin se diferențiază ca unul dintre puținele holdinguri din România care gestionează în mare parte întregul proces de producție, asigurând controlul complet asupra calității și originii produselor.

Organizația Carmistin este divizată în cinci sectoare principale de producție: pui, porc, agricultură și producția de furaje, vită și energie verde. Prin orientarea constantă către produse de calitate și tehnologii inovative, Carmistin investește consecvent în active și capital uman pentru a menține standardele înalte.

Cu o rețea de distribuție și vânzare ce acoperă întreaga țară, Carmistin se concentrează pe satisfacerea cerințelor clienților din toate regiunile, în timp ce operațiunile sale de birouri și producție sunt concentrate în sudul României, pentru eficiență operațională.

Carmistin – 2000 ha de Teren BIO

Carmistin administrează cu atenție resursele sale agricole, cultivând un total de 8.000 de hectare de teren, din care 2.000 de hectare sunt dedicate agriculturii BIO. Această investiție semnificativă în agricultura organică subliniază angajamentul companiei față de producția sustenabilă și respectul față de mediu. Prin gestionarea responsabilă a acestor terenuri și promovarea practicilor agricole ecologice, Carmistin demonstrează devotamentul față de calitate și durabilitate.

Latest Posts

Articole Populare