30.8 C
București
joi, 29 februarie 2024
More

  Ultimele Articole

  Care sunt incaperile cele mai populare pentru camuflarea microfoanelor spion?

  In functie de tipul de microfon spion pentru care opteaza o persoana, camera ideala in care poate fi plasat o sa difere. Aspecte precum dimensiunea, forma si modul in care obiectul respectiv urmeaza sa fie folosit o sa contribuie la alegerea camerei ideale. 

  Exista mai multe categorii de microfoane spion din care oamenii pot sa aleaga: microfoane pentru birou, casa, masina si portabile. In timp ce primele doua categorii vizeaza incaperile unei cladiri, ultimele doua se refera la locuri in miscare, asa ca dispozitivele de spionaj alese vor trebui sa se poata adapta la situatii neprevazute. 

  Ce forma pot lua microfoanele pentru birou?

  Exista multe obiecte de care angajatii unei companii au nevoie pentru a-si desfasura activitatea, asa ca cei care planuiesc sa aseze un microfon intr-un birou trebuie sa tina cont de ele. O incapere cu multe calculatoare va avea intotdeauna nevoie prelungitoare, de un router, iar pentru siguranta angajatilor, de un senzor de fum. Microfoanele spion se pot ascunde in oricare dintre aceste obiecte, fara ca cei din jur sa-si dea seama ca ceva nu este in regula. 

  Cele mai variate dispozitive spion sunt cele pentru casa 

  Intr-o casa se pot pune tot felul de obiecte, de la prelungitoare si prize la un ceas de masa sau un  odorizant de camera. Totul depinde de imaginatia celui care planuieste sa cumpere un microfon spion, pentru ca responsabilitatea lui va fi sa gaseasca locul ideal pentru dispozitiv. Ideal este ca oamenii sa se fereasca de obiectele ca ar putea fi mutate dintr-o camera in alta, pe motiv ca nu aveau ce cauta in incaperea in care au fost puse initial. 

  Oamenii vor putea astfel sa aiba grija de masina in orice moment al zilei 

  Microfoanele spion create pentru masini sunt mici si compacte, astfel incat prezenta lor sa nu ridice semne de intrebare celor care se urca in automobil. Datorita tehnologiei utilizate, functia de localizare GPS in timp real va trimite locatia folosindu-se de routere wireless, iar daca nu exista niciun fel de astfel de router in apropiere, se va folosi de antenele GSM. 

  In cele din urma, exista o varietate de microfoane spion din care oamenii pot alege, astfel incat sa-si protejeze intimitatea la birou, in masina, sau chiar si in propria locuinta. Spre deosebire de dispozitivele prezentate mai sus, cele portabile nu au nevoie de un loc in care sa fie asezate pentru a functiona, ci pot fi utilizate oricand si de oriunde. 

  Latest Posts

  Articole Populare