30.8 C
București
marți, 23 iulie 2024
Ultimele Articole

Accesorizează-ți ținutele de toamnă cu bijuteriile TEZAUR!

Toamna are farmecul său inegalabil, încărcat de culoare și parfum special. Pentru ținutele din acest anotimp, doamnele pot găsi inspirație în bogăția de nuanțe tomnatice, în tonuri calde de roșu, maro, galben sau verde.

Dacă la capitolul vestimentație lucrurile par a fi deja stabilite în fiecare an, piesele de rezistență fiind trench-ul, puloverele din cașmir și rochiile tricotate, accesorizarea poate fi acel plus care aduce o noutate ținutei. 

Bijuteriile din aur de la magazinul online TEZAUR sunt accesorii deosebite, care impresionează prin eleganță și bun gust. Accesând magazinul online de bijuterii, vei regăsi numeroase piese din aur unice, realizate la cele mai înalte standarde.

Subliniază-ți frumusețea și feminitatea în această toamnă abordând ținute deosebite, accesorizate cu bijuterii speciale.

 Iată câteva idei de ținute pe care să le abordezi în această toamnă:

Ținută all denim cu cercei din aur

Se spune că denimul nu se demodează niciodată și trecerea timpului chiar a confirmat acest lucru. Pantalonii, cămășile și jachetele din acest material au fost tot timpul în trend, dovedind că denimul s-a reinventat de fiecare dată, devenind un clasic care nu trebuie să lipsească din nicio garderobă. 

Ținutele din denim, în tonuri închise, se potrivesc foarte bine cu cerceii din aur cu un design minimalist sau nonconformist. Ei vor fi acel touch de personalitate care vor conferi un aer fresh și modern ținutei.

O ieșire în oraș, o plimbare, la birou sau în orice context, de zi sau seară, o astfel de combinație este interesantă, actuală și complimentează pe oricine. Numeroase modele de cercei din aur eleganți regăsești la orice magazin de bijuterii din aur. Însă, ia în considerare magazinul care îți oferă o experiență de cumpărare cu totul specială, în acord cu așteptările tale.

Rochie tricotată și brățară împletită, din aur

O rochie tricotată este o piesă vestimentară statement în această toamnă. Pe lângă rolul său funcțional, rochia tricotată poate să iasă în evidență într-un mod spectaculos, dacă este accesorizată corect. 

În funcție de culorile rochiei, de dimensiunea sa și de material se aleg și accesoriile. O bijuterie are puterea de a:

  •  scoate ținuta din monotonie, dacă rochia este una cu o estetică simplistă, 
  • „cuminți” întregul ansamblu, dacă piesa vestimentară este mai îndrăzneață. 

Una dintre cele mai frumoase combinații ale sezonului este rochie tricotată într-o nuanță de roșu stins sau bej și o brățară din aur ca o împletitură prețioasă. 

Pardesiu din stofă și colier cu pandantiv

Toamna se numără… pardesiurile, astfel că fiecare persoană trebuie să aibă în garderoba sa cel puțin o astfel de piesă. Temperaturile reci de afară impun purtarea acestei piese vestimentare destul de des. 

Un mod de a accesoriza pardesiul din stofă, care în sine este o piesă de impact este cu un colier subțire, din aur, cu un pandantiv din aur delicat. Astfel, stofa, care este un material destul de aspru și destul de inabordabil, la prima vedere, se „îmblânzește” și capătă o notă și mai rafinată.

În concluzie, bijuteriile din aur potrivite pot complimenta armonios o ținută de toamnă, dacă sunt alese corect.

Latest Posts

Articole Populare