30.8 C
București
marți, 22 octombrie 2024
Ultimele Articole

Un concediu special 2022 in Antalya

Antalya  este una dintre cele mai populare statiuni printre romani. Are multi kilometri de plaje curate, hoteluri pentru toate gusturile si buzunarele, terase cu produse ieftine, dar si localuri de lux. Chiar ai ce face intr-un concediu in 2022 si poti sa alegi din timp de pe booktravel.ro din sectiunea Charter Turcia si un zbor Antalya Arad, ca sa nu te stresezi cu revenirea acasa.

Scapa de repetatele concedii la vecinii din Ungaria si alege o statiune turceasca cu o multime de obiective turistice antice pe care sa el vizitezi cu familia, locuri de unde poti sa cumperi suveniruri, dar si locuri pentru acei turisti mai tineri care vor sa se distreze la maxim.

Cand este cel mai recomandabil ca sa mergi in Antalya?

Consilierii in turism spun ca o prima luna buna ar fi aprilie, cand sezonul ploilor se termina si se poate merge la plaja. Cu toate acestea, pentru aceia care vor si sa inoate, o vacanta pe placul lor ar putea ca sa fie programata cel mai bine in iunie, dar se poate alege orice luna urmatoare, in octombrie. Este bine de stiut si ca iulie si august sunt cele mai fierbinti si mai aglomerate. Daca esti o familie de seniori, cel mai bine ar fi ca sa alegi acesta luna de toamna, octombrie, cand razele soarelui sunt mai blande, clima este extrem de placuta.

Cea mai renumita plaja renumita din Antalya

Principalele plaje ale Antalyei sunt amplasate la est si la vest de orasul vechi istoric. 

Una dintre cele mai populare dintre este este plaja Konyaalti, ce se intinde pe 9 km, la vest de centrul urbei antice. Foarte curata, larga, cu o promenada spectaculoasa. Poti ajunge la mare prin pasaje subterane asezate sub sosea. Plaja este dotata cu dusuri, vestiare, toalete, tot confortul. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite pentru oaspetii hotelului, dar si pentru ceilalti turisti se pot inchiria la pret mic.

Spre bucuria turistilor romani, Konyaalti este presarata cu o multime de localuri de catering. Poti manca copios chiar si la o cafenea de pe plaja, nu doar la restaurant. Pentru cei care prefera sa faca economie si au posibilitatea sa isi gateasca singuri, pot apela si la magazinele alimentare din apropiere.

Exista viata de noapte in Antalya?

Viata de noapte din Antalya nu este deloc mai putin intensa decat ziua. Cluburile, barurile karaoke si discotecile sunt deschise pana la ultimul vizitator. Concentrarea maxima de localuri de divertisment se gaseste pe strazile adiacente Portului Vechi si in zona Lara.

Spre exemplu,, clubul de noapte Soho din Lara are un ring de dans pentru pana la 1000 de persoane. Deci, distractie la superlativ!

Un concediu de familie impreuna cu copii in Antalya

Orice s-ar spune, Antalya, care are o reputatie de statiune de familie. Mereu exista ceva care sa tina copiii intr-o continua stare de extuziasm: animatorii si cluburile pentru copii din hotelurile de 4-5 stele mai ales, sunt o incantare pentru cei mici. 

Parcul acvatic Aqualand are cele mai bune atractii pentru intreaga familie aflata in vacanta in Turcia. Un acvariu fabulos, cu mii de pesti, viata marina si alti amfibieni in asa fel alesi incat sa traiesca in pace. Ce poate sa fie mai interesant decat sa te plimbi printr-un tunel subacvatic transparent si sa vezi cum sunt hraniti rechinii? Copilasii vor ramane cu amintiri de nesters pentru intreaga viata!

Baieteii, dar si fetitele, pot sa se bucure cu siguranta de o calatorie inedita cu o calatorie o nava de pirati cu vele, cu echipajul lui Jack Sparrow la bord!

Nu trebuie ratat nici Parcul Aktur din zona Konyaalti, cu zeci de atractii si nici oportunitatea de a vizita Sandland Sand Sculpture Festival, de inspiratie hollywoodiana, care se desfasoara din iunie pana la mijlocul lunii noiembrie pe plaja Lara.

Dar, inainte de orice, asigura-te ca ajungi acolo in statiunea turceasca de vis cu un charter. E cea mai buna solutie. E la un click distanta pe Booktravel.ro – agentie de turism cu bilete si vacanta de avion!

Latest Posts

Articole Populare