30.8 C
București
joi, 29 februarie 2024
More

  Ultimele Articole

  Cum să economisești bani pe serviciile de curierat: 5 soluții

  Costurile de livrare afectează în mod semnificativ profitabilitatea afacerii tale. Majoritatea serviciilor de curierat tind să-și revizuiască tarifele anual.

  Deoarece cererea în industria comerțului electronic a crescut considerabil în ultimii ani, firmele de curierat trebuie să-și ajusteze tarifele în funcție de mai mulți factori, printre care și spațiul de depozitare disponibil și distanța care trebuie parcursă în tranzit.

  De aceea, cunoașterea diferitelor modalități prin care poți să economisești bani pe serviciile de curierat este incredibil de importantă pentru succesul afacerii tale. Iată câteva soluții în această direcție:

  1. Cântărește și măsoară coletele

  În general, pachetele grele și voluminoase costă mai mult pentru a fi expediate, cu excepția cazului în care ai optat pentru transportul forfetar. De aceea, va trebui să iei în considerare cumpărarea unui cântar pentru pachete. Acest lucru îți va oferi o imagine mai precisă cu privire la greutatea fiecărui colet și-ți va permite să calculezi costurile de expediere.

  De asemenea, ar trebui să reduci dimensiunile pachetului cât mai mult posibil. Unele servicii de curierat percep un tarif mai mare în funcție de mărimea cutiei. Dacă articolul este ușor și mic, nu există niciun motiv să-l împachetezi într-o cutie mare.

  2. Cumpără ambalaje vrac

  Costurile pentru achiziționarea cutiilor de carton în mod individual se pot adăuga rapid și poți avea de-a face cu livrări mai costisitoare pe termen lung. În cazul în care expediezi frecvent, ia în considerare cumpărarea mai multor cutii deodată, în vrac.

  În plus, dacă achiziționezi cutii de carton de calitate, le poți reutiliza și poți economisi mai mulți bani pe termen lung.

  3. Găsește serviciul de curierat potrivit

  O modalitate de a economisi bani pe serviciile de curierat este prin colaborarea cu o companie care are o reputație bună. Înainte de a alege firma de livrări, verifică site-ul web pentru mai multe informații despre serviciile sale și modul în care aceasta percepe taxele de transport.

  De asemenea, poți solicita părerea prietenilor, familiei sau altor cunoscuți din lumea afacerilor care au folosit un serviciu de curierat.

  Dacă vrei să transporți colete România – Anglia ieftin, poți alege o colaborare fructuoasă cu Eastlines. Firma de coletărie îți va pune la dispoziție mai multe modalități de transport, printre care și opțiunea economică prin care îți poți reduce costurile de expediere.

  4. Etichetează corect cutiile și furnizează documentația necesară pentru fiecare produs expediat

  Când vrei să trimiți un colet la nivel internațional, acesta trebuie etichetat în mod corespunzător. De asemenea, asigură-te că documentația pentru procedurile vamale este completă și corectă pentru expedierile România – Anglia. În caz contrar, ar putea apărea întârzieri neplăcute în timpii de livrare sau chiar întoarcerea pachetului în depozit.

  Când ai nevoie de un serviciu de curierat pentru a expedia colete la nivel național sau internațional, există câteva modalități pentru a economisi bani în acest proces. Rămâi organizat, cumpără cutii de carton în vrac, măsoară și cântărește exact coletele și asigură-te că ai toate documentele la îndemână pentru procedurile vamale – toate acestea te pot ajuta în reducerea costurilor de livrare.

  Latest Posts

  Articole Populare