30.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
More

  Ultimele Articole

  Marilyn monroe de ce a murit

  Introducere

  Marilyn Monroe este unul dintre cele mai cunoscute actrite din istoria filmului. Numele sau este sinonim cu frumusetea, eleganta si farmecul. Din pacate, viata sa a luat sfarsit prematur in 1962, la varsta de 36 de ani. Este considerata una dintre cele mai mari tragice ale Hollywood-ului. La acea vreme, aproximativ 30 de milioane de oameni aveau televizoare, iar anuntul mortii sale a lovit intreaga lume. Chiar si astazi, multi oameni sunt curiosi sa afle cauza mortii sale. Exista multe zvonuri, teorii si speculatii, dar nimeni nu stie cu exactitate ce s-a intamplat.

  Marilyn Monroe – viata si cariera

  Marilyn Monroe s-a nascut pe 1 iunie 1926 si s-a nascut cu numele de Norma Jeane Mortensen. Cand avea sase ani, parintii ei s-au despartit si a fost crescuta de bunica ei. Aproximativ la varsta de 16 ani, a inceput sa lucreze in industria filmului si a inceput sa apara in fotografii. In 1945, Monroe a semnat un contract cu agentia de modelling Blue Book si a devenit una dintre cele mai faimoase pin-up din lume. In 1950 a semnat un contract cu studiourile 20th Century Fox si a devenit o stea de cinema. Unul dintre filmele sale cele mai cunoscute este "Some Like It Hot", cu Jack Lemmon si Tony Curtis, care a castigat patru Premii Oscar.

  Cauzele mortii

  In 1962, Marilyn Monroe a fost gasita moarta in casa ei din Brentwood, Los Angeles. Autopsia a aratat ca a murit din cauza unei supradoze de barbiturice. In acea vreme, multi oameni au speculat ca a fost vorba despre sinucidere, insa nu exista dovezi clare pentru a sustine aceasta teorie. In urma anchetei, s-a constatat ca Monroe suferea de anxietate si de depresie, ceea ce a facut-o sa ia prea multe medicamente. Astfel, au fost excluse toate teoriile conform carora ar fi fost omorata sau a murit din cauza unei boli.

  Conspiratii si teorii

  Exista multe zvonuri si teorii despre moartea lui Marilyn Monroe, inclusiv ideea ca a fost asasinata pentru ca aflase prea multe informatii despre politicienii si presedintii americani. Aceste conspiratii au fost in general neconfirmate si nu pot fi verificate. Unele teorii spun ca aceasta ar fi fost omorata pentru ca a supravietuit unui accident de avion sau a fost victima unei conspiratii. Alte teorii spun ca a fost asasinata de seful CIA, Allen Dulles, sau chiar de fostul presedinte John F. Kennedy.

  Concluzii

  Marilyn Monroe a murit din cauza unei supradoze de barbiturice. Exista multe teorii si zvonuri despre moartea sa, dar nu exista dovezi clare pentru a sustine aceste teorii. Printre aceste teorii se numara conspiratii despre asasinarea sa de presedintii si politicienii epocii, dar nu exista dovezi sau probe solide pentru a sustine aceste teorii. In orice caz, inima si frumusetea ei vor ramane in memorie pentru totdeauna.

  Legaturi externe

  Pentru mai multe informatii despre Marilyn Monroe si moartea ei, vizitati urmatoarele linkuri:

  Latest Posts

  Articole Populare