30.8 C
București
vineri, 24 noiembrie 2023
More

  Ultimele Articole

  Jonghyun de ce a murit

  Cine a fost Jonghyun?

  Kim Jong-hyun, mai cunoscut sub numele de scena Jonghyun, a fost un idol și artist K-pop, cântăreț, compozitor, autor și prezentator de televiziune. A fost membru al grupului SHINee, care a debutat la SM Entertainment în 2008, și a cântat ca lider al grupului de la debut și până în prezent. Adăugând la cantitatea muzicii K-pop, Jonghyun a scris și compus cântece pentru SHINee, precum și pentru alți artiști, inclusiv alți membri ai grupului. El a devenit, de asemenea, un comentator muzical și un prezentator de radio, apariții televizate, și a avut un program de emisiuni TV.

  Ce s-a intamplat?

  La data de 18 decembrie 2017, Jonghyun a fost găsit inconștient în apartamentul său din Gangnam din Seoul. Poliția a confirmat că el a fost găsit fără suflare și nu a mai putut fi resuscitat. Conform agențiilor de presă, poliția a găsit o notă scrisă de către Jonghyun, care a dat de înțeles că el a luat calea sinuciderii.

  Tristetea si sentimentele

  Desi Jonghyun a plecat din aceasta lume, fanii rămân în continuare îndurerați. Fanii au organizat diverse evenimente în memoria lui, inclusiv o ceremonie de aprindere a lumânărilor, o prezență la evenimentele funerare și o zi de odihnă pentru membrii SHINee. Fanii au, de asemenea, strâns bani pentru a cumpăra un satelit pentru a fi lansat în spațiu, în semn de onoare pentru Jonghyun.

  Curba de invatare

  Mesajul lui Jonghyun a servit ca un tip de curba de învățare pentru fanii săi și pentru toți cei care au fost afectați de tragedia sa. El a încurajat oamenii să vorbească deschis despre problemele lor emoționale și de sănătate mentală și să se adreseze medicilor și terapeuților pentru ajutor. Această temă a fost subliniată de numeroase persoane în cadrul memorialului lui Jonghyun și a fost unul dintre principalele mesaje pe care le-a lansat.

  Exprimarea sentimentelor

  Fanii lui Jonghyun și-au exprimat sentimentele prin diferite moduri. Fanii au cântat cântecele lui Jonghyun în diverse scene, au scris cărți și poezii și chiar au creat tabere unde pot discuta despre tristețea lor. De asemenea, fanii au cumpărat fermoare, brățări și alte produse care conțin mesaje despre Jonghyun, precum și lansat lumânări în apă și plutit baloane în memoria lui.

  Schimbare in industria muzicala

  Jonghyun a schimbat industria muzicală de la debutul său și până la data decesului său. El a încurajat pe alții să vorbească deschis despre problemele lor și să caute ajutor profesionist. El a fost, de asemenea, unul dintre cei mai cunoscuți artiști K-pop și a cântat cântece care s-au bucurat de mare popularitate. Jonghyun a avut un impact major asupra generației sale și este adesea recunoscut drept unul dintre cei mai mari artiști K-pop ai tuturor timpurilor.

  In memoriam

  Jonghyun a devenit o legendă în industria muzicală K-pop și va fi iubit în veci. El a fost un artist talentat și un om bun și a inspirat și motivat o mulțime de oameni. Fanii săi și-au exprimat sentimentele prin diverse moduri și speră ca aceste gesturi să-l aducă în memorie pentru totdeauna. El va fi întotdeauna în inimile fanilor săi și va fi adorat pentru totdeauna de noua generație de artiști și fani K-pop.

  Latest Posts

  Articole Populare