30.8 C
București
luni, 20 mai 2024
More
  Ultimele Articole

  De ce a murit xxtenations

  Introducere

  XXTENATIONS a fost o trupa indie pop din Marea Britanie care a luat lumea prin surprindere în 2016 cu succesul lor hit single "Alison". De atunci, trupa a câștigat popularitate și admirație, lansând albume de succes și concerte sold-out în întreaga lume. Cu toate acestea, în 2019, trupa a suferit un șoc tragic, când membrii trupetei au decis să se despartă din cauza divergențelor creatoare. Deși pierderea trupetei a fost un șoc, membrii trupetei au reușit să rămână prieteni și să-și respecte legăturile și contribuțiile unul altuia.

  Cine erau XXTENATIONS?

  XXTENATIONS a fost formată în 2015 din membrii Josh Scoggin, Nick Long, Sam Wilcox, Jesse Lawrence și Janine DeStefano. Grupul a fost împreună timp de patru ani, începând cu anii de începuturi grele petrecuți în căutarea lor de ceea ce avea să devină hitul lor single "Alison". Grupul a câștigat popularitate rapidă și a cântat în numeroase festivaluri și locații de cluburi în timpul călătoriei lor. De asemenea, trupa a scos două albume de succes, "Light and Dark" și "Young & Free".

  Cum a inceput sa se destrame trupa?

  Chiar și cu toate realizările lor, XXTENATIONS a început să se destrame în 2018. Membrii au început să își disputede idei și creativitatea și au avut probleme în a rămâne fideli conceptului lor artistic. Membrii trupetei au încercat să își rezolve problemele, dar în cele din urmă au decis că este mai bine pentru ei să se despartă. În 2019, trupa a lansat un comunicat de presă anunțând publicul că se desparte.

  Cum a reactionat lumea?

  Lumea a fost înștiințată despre despartirea trupetei în martie 2019. Reacția fanilor a fost una de șoc și tristețe, fiind dispuși să accepte separarea, chiar și cu toată durerea pe care au simțit-o. Fanii au susținut trupa pe parcursul întregii călătorii și au rămas prieteni cu membrii trupetei după ce s-au despartit. Chiar și cu o călătorie scurtă, trupa a lăsat o amprentă durabilă asupra fanilor, care au reziliat-o și s-au bucurat de succesul trupetei.

  Ce s-a intamplat cu membrii trupetei?

  După despartirea trupetei, membrii au mers în direcții diferite și au reușit să își urmeze propriile cariere artistice. Josh Scoggin a lansat două albume solo și a început să susțină concerte în întreaga lume. Nick Long a lansat și el un album solo și a lansat o trupă numită "The Outlaws" cu Janine DeStefano și Sam Wilcox. Janine DeStefano a lansat mai multe single-uri și a fondat o companie de producție muzicală numită "Studio 17". Jesse Lawrence și Sam Wilcox au lansat și ei albume solo și au urmat propria lor călătorie artistică.

  Concluzie

  XXTENATIONS a fost o trupă indie pop ce a câștigat rapid popularitate și admirație în întreaga lume. La scurt timp după lansarea hitului lor single "Alison" și câștigarea succesului lor, trupa a decis să se despartă din cauza divergențelor creatoare. Desi pierderea trupetei a fost un șoc, membrii trupetei au reușit să rămână prieteni și să-și respecte legăturile și contribuțiile unul altuia. Deși trupa nu mai există, membrii trupetei au reușit să-și urmeze propria călătorie artistică și să lase o amprentă durabilă asupra fanilor.

  Latest Posts

  Articole Populare