30.8 C
București
marți, 23 iulie 2024
Ultimele Articole

De ce a murit whitney houston

Introducere

Whitney Houston a facut parte din lumea muzicii inca de la inceputul anilor ’80. Ea a fost cunoscuta pentru vocea sa grijoasa si incredibila, precum si pentru talentul sau de a interpreta melodii emotionale si sentimentale. Cu toate acestea, in februarie 2012, lumea a fost socata sa afle ca Whitney a murit. In cele din urma, cauza mortii sale a fost stabilita ca fiind supradoza de droguri, insotita de anumite probleme de sanatate.

Inaintea mortii

Whitney Houston a avut o presa destul de negativa inainte de moarte. In anul 2000, ea a recunoscut ca a luat aceleasi medicamente ca si sotul ei Bobby Brown, si a fost suspectata de consumul de droguri ilegale. La sfarsitul anului 2011, ea a fost vazuta la diferite cluburi noaptea, si exista dovezi ca a consumat cocaina. De asemenea, ea a avut o schimbare mare de atitudine si de comportament, ceea ce a facut ca oamenii sa o suspecteze de dependenta de droguri.

Cum a murit

Whitney Houston a fost gasita moarta intr-o baie a camerei sale din Beverly Hills Hotel, pe 11 februarie 2012. Autoritatile au confirmat ca supradoza de droguri a fost cauza mortii, iar drogurile encontate in camera ei includau cocaine si alte medicamente prescrise. De asemenea, se crede ca ea a avut o boala cronica de rinichi si ca acest lucru a contribuit la aparitia mortii sale.

Efectul asupra lui Bobby Brown

Whitney Houston si sotul ei Bobby Brown au divortat in 2007, insa acest lucru nu a insemnat ca ei nu au ramas buni prieteni. Bobby Brown a fost devastat de moartea nepravazuta a lui Houston si a afirmat ca el va „plange pentru tot restul vietii”. El si-a exprimat regretul ca nu a putut salva-o, si ca ea ar fi putut sa „traiasca mai mult”.

Efectul asupra familiei

Mama lui Whitney Houston, Cissy Houston, a confirmat ca fiica ei a murit, insa a refuzat sa comenteze mai mult despre moartea ei. Sotia lui Bobby Brown, Alicia Etheredge, a declarat ca Whitney a facut multe pentru familie si ca acest lucru va ramane in sufletul lor pentru totdeauna. Whitney a avut si un frate, Gary Houston, care a afirmat ca si-a iubit sora toata viata si ca el va plange pentru ea.

Efectul asupra industriei muzicale

Indiferent daca ai fost un fan al lui Whitney Houston sau nu, nu poti sa negi faptul ca ea a lasat urme profunde in industria muzicala. Muza ei a inspirat multe artisti noi si a facut ca muzica sa fie mai emotionala decat inainte. In plus, ea si-a marcat locul in istorie prin realizarile sale in muzica, film si televiziune. Pentru mult timp, Whitney Houston va fi privita ca a fi una dintre cele mai mari voci din lume.

Concluzie

Whitney Houston a fost o figura marcanta in industria muzicala si a ramas in inimile fanilor si ale prietenilor ei pentru totdeauna. Desi a fost un artist respectat si apreciat, moartea ei prematura arata ca chiar si cei mai mari artisti pot fi victima dependentei de droguri. Cu toate acestea, amintirea lui Whitney va ramane pentru perpetuitate, si ea va continua sa inspire pe altii sa urmeze in urmele sale.

Latest Posts

Articole Populare