30.8 C
București
joi, 23 noiembrie 2023
More

  Ultimele Articole

  De ce a murit mr bean

  Introducere

  Mr Bean este un personaj fictiv, jucat de actorul britanic Rowan Atkinson, care a devenit cunoscut pentru rolul de protagonist al sitcomului cu același nume, difuzat în prima jumătate a anilor 1990. Serialul a urmărit aventurile lui Mr Bean, care în mod constant se confrunta cu evenimente neprevazute, în general provocate de propriile sale acțiuni. Mr Bean a devenit unul dintre cele mai cunoscute personaje cult din lume, motiv pentru care curiozitatea privind motivele pentru care a murit Mr Bean a crescut în ultimii ani.

  Cum a luat nastere serialul

  Serialul Mr Bean a fost creat de Rowan Atkinson și Richard Curtis și a fost difuzat pe ITV în prima jumătate a anilor 90. Serialul a fost un succes imediat, iar conceptul de bază al acestuia a fost de a prezenta viața aventuroasă a lui Mr Bean, care în mod constant este pus în situații neprevazute și încerca să le rezolve prin mijloacele sale neobișnuite. Serialul a fost un succes atât în ​​Marea Britanie, cât și în străinătate, fiind difuzat în peste 200 de țări din întreaga lume. Serialul a fost însoțit de două filme cu Mr Bean, „Bean” și „Mr Bean’s Holiday”, și de două seriale animate, „Mr Bean: The Animated Series” și „Mr Bean: The Animated Series 2”.

  Ce s-a intamplat cu Mr Bean

  În ciuda faptului că Mr Bean a inspirat seriale animate și filme, Mr Bean nu a murit niciodată în serialul original. Din acest motiv, Mr Bean nu a murit de fapt, ci încă trăiește și se bucură de aceeași lume haotică în care a intrat în prima dată. Totuși, motivul pentru care mulți oameni cred că Mr Bean a murit este deoarece actorul care l-a jucat, Rowan Atkinson, a anunțat în 2012 că se va retrage din serial.

  De ce s-a retras Rowan Atkinson?

  Rowan Atkinson a anunțat în 2012 că se va retrage din serial, explicând că „Mr Bean a fost mereu un personaj care se bazează pe un umor fizic și exagerat. Acum mă simt ca aceasta este limita mea de performanță și n-am mai multe idei. M-am simțit ca și cum am epuizat ceea ce am putut face cu acest personaj.” De asemenea, el a explicat, „mi-am petrecut o mare parte din cariera mea jucând Mr Bean. Din păcate, personajul a devenit extrem de vizibil în ultimii 10 ani, iar aceasta a fost destul de limitativă”.

  Continuarea carierei lui Rowan Atkinson

  Deși Atkinson și-a retras sprijinul pentru serialul Mr Bean, el a continuat să acționeze și să producă după aceea. În timpul carierei sale, el a jucat roluri în numeroase filme, inclusiv „Four Weddings and a Funeral”, „Love Actually” și „Johnny English”, și a apărut ca invitat în show-uri precum „Saturday Night Live” și „Have I Got News For You”. El a devenit, de asemenea, președintele asociației de producție de film „Worshipful Company of Fuellers”, fondată în 1582. În plus, el a fost recompensat cu numeroase titluri onorific, inclusiv Cavalerul Ordinului Imperiului Britanic.

  Concluzie

  În concluzie, personajul fictiv Mr Bean, jucat de Rowan Atkinson, nu a murit niciodată în serialul original. În schimb, Rowan Atkinson a anunțat că se va retrage din serial în 2012, aceasta fiind principalul motiv pentru care oamenii presupun că Mr Bean a murit. După ce s-a retras din serial, Rowan Atkinson a continuat să acționeze în numeroase alte producții și să fie recompensat cu numeroase titluri onorifice.

  Latest Posts

  Articole Populare