30.8 C
București
luni, 20 mai 2024
More
  Ultimele Articole

  De ce a murit michael jackson video

  introducere

  In 2009, muzica a pierdut unul dintre cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor – Michael Jackson. Moartea sa a adus cu sine multe intrebari si a provocat numeroase speculatii. Pana in prezent, nimeni nu stie cu exactitate de ce a murit. Cu toate acestea, exista o serie de ipoteze si teorii care incercau sa explice cauzele mortii sale.

  ultima lui performanta

  Ultimele saptamani ale lui Michael Jackson au fost caracterizate de performanta sa la ultimul sau show, „This Is It”, prezentat la Staples Center din Los Angeles. Show-ul lui a fost o prezentare a muzicii sale, a dansurilor si a coregrafiei sale. La finalul spectacolului, Jackson a oferit un mesaj de recunostinta publicului pentru suportul pe care acesta i l-a acordat in decursul anilor.

  intensitatea antrenamentelor

  Michael Jackson a fost unul dintre cei mai duri performeri ai tuturor timpurilor. El a antrenat atat de intens incat fizicul sau nu a putut rezista. Chiar si la cateva luni inainte de show-ul sau, el a continuat sa-si antreneze trupul si sa-si exploreze noi limite. Unele rapoarte indica faptul ca Jackson a suferit un infarct miocardic acut, care s-a produs ca rezultat al antrenamentelor sale excesive.

  boli de care suferea

  Michael Jackson a suferit de mai multe boli in decursul vietii sale, dintre care amintim lupusul, un sindrom de epuizare cronica si chiar alte boli mai putin cunoscute. Desi medicii sai i-au recomandat sa se odihneasca si sa evite efortul, el a refuzat sa faca acest lucru. Acest lucru a dus, inevitabil, la deteriorarea starii sale de sanatate.

  medicamente

  Cu toate acestea, Michael Jackson a afirmat ca medicamentele sale erau la fel de importante pentru sanatatea sa. El a luat medicamente pentru a trata mai multe afectiuni, cum ar fi lupusul, dar de asemenea pentru a-si trata insomniile si, probabil, pentru a-si imbunatati performantele. Se pare ca medicamentele au ajutat-o pe Jackson sa-si ingroase sangele si sa-si intareasca muschii, dar aceste medicamente au avut si efectele secundare, care au contribuit la pierderea sa de vointa si la slabirea sistemului sau imunitar.

  decesul

  La 25 iunie 2009, Michael Jackson a murit din cauza unui infarct miocardic acut. Autopsia care s-a facut nu a concluzionat, insa, exact ce a cauzat moartea sa, tesaturile sale fiind prea deteriorate pentru a putea face un diagnostic. In momentul de fata, se crede ca decesul sau a fost cauzat de o combinatie de factori, inclusiv antrenamente excesive, medicamente, boli si stres.

  concluzie

  Michael Jackson a fost unul dintre cei mai talentati si mai controversati artisti ai tuturor timpurilor. Viata sa a fost dominata de performante, antrenamente excesive, medicamente si stres. Acesti factori, cot la cot, au contribuit la moartea sa. Cu toate acestea, izul sau muzical si contributia sa la cultura pop vor ramane vesnic in inimile oamenilor.

  Latest Posts

  Articole Populare