30.8 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023
More

  Ultimele Articole

  De ce a murit charlie din doi barbati si jumatate

  Introducere

  Charlie Sheen a fost protagonistul sitcomului de succes "Two and a Half Men”, care a rulat in prime time de la lansarea sa in 2003 si pana in 2015. De-a lungul serialului, personajul sau a devenit extrem de iubit si indragit de fanii din intreaga lume. Cu toate acestea, in 2011, Sheen a decis sa paraseasca serialul, cauza fiind un scandal ce a dus la schimbarea devenirii actorului. Este extrem de important sa intelegem exact ce s-a intamplat pentru a intelege motivele pentru care Sheen a parasit "Two and a Half Men”.

  Motivul scindarii

  Din cauza dependentei sale de droguri si a mai multor alte incidente, Sheen a fost dat afara din serial in februarie 2011, iar producatorii au decis sa-l inlocuiasca cu Ashton Kutcher. Sheen a fost acuzat atat de consumul de droguri, cat si de violarea legilor privind consumul de alcool. Acest lucru a dus la o scindare intre Sheen si producatorii serialului, care a dus la plecarea sa.

  Sanctiunile luate

  Cele mai citite articole

  Sheen a fost amendat cu 100 de milioane de dolari pentru plecarea sa din serial, insa el a respins aceasta oferta si a ales sa mearga in judecata. La tribunal, Sheen a pierdut procesul si a fost pus sa plateasca producatorilor intreaga suma de bani. Acest lucru a insemnat ca Sheen a ramas in datorii mari, iar acest lucru i-a afectat grav cariera sa si l-a facut sa piarda controlul asupra vietii sale.

  Efectele plecarii lui Sheen

  Cu toate ca Sheen era extrem de popular printre fanii “Two and a Half Men” si i-a lipit mult serialului, in momentul in care a plecat, acest lucru a schimbat devenirea serialului. Afluxul de vizitatori a scazut, iar rating-urile au scazut si ele. Desi a existat o inceputa acordare a lui Kutcher in postura de protagonist, el nu a reusit sa schimbe situatia.

  Concluzii

  In cele din urma, Sheen a fost unul dintre cei mai iubiti actori din “Two and a Half Men” si a schimbat devenirea serialului in momentul in care a plecat. Dependenta sa de droguri si alte incidente au fost cauzele principale prin care Sheen a parasit serialul si care au dus la plecarea sa din prima sa productie. Motivele sale au afectat si ratingul si succesul serialului, chiar daca producatorii au incercat sa-l inlocuiasca pe Sheen cu Ashton Kutcher. Desi Sheen si producatorii au avut de pierdut foarte mult, acest lucru a facut ca Sheen sa se schimbe si sa isi ia viata in maini.

  Cele mai citite articole

  Latest Posts

  Articole Populare